Bëni zgjedhje të zgjuar,zgjidhni
kondicionerët INVENTOR,zgjidhni BudiagClima.

Ngrohja ideale me Serinë e kondicionerit Comfort nga Inventor
Mbrojtje efektive kundër mikrobeve, baktereve dhe viruseve falë teknologjisë ultraviolet Type C dhe funksionit të jonizuesit.
Temperarurë ideale dhe kursim i energjisë me sensorin e lëvizjes
Atmosferë e shkëlqyer në ambjentin tuaj dhe cilësi maksimale e ajrit falë pastrimit efikas të njësisë së brëndshme me sterilizimin 56°C
Dizajni special i njësisë së jashtme prodhon një funksionim efikas dhe efektiv të ngrohjes edhe në -20°C.
Kontrolli dhe funksionimi i kondicionerit nëpërmjet aplikacionit Inventor Control.